Le Oui ! Festival a le plaisir d'organiser cette rencontre à l'occasion de la parution de l'ouvrage édité par l'Institut del Teatre et Coma Negra, consacré à 2 pièces traduites en catalan de Wajdi Mouawad : "Assedegats" (Assoiffés) et "Un Obus al cor" (L'Obus dans le coeur).
Cette rencontre nous tient à coeur, car à nos yeux, Wajdi Mouawad est l'auteur francophone dont l'écriture et les mises en scène nous galvanisent et nous inspirent.
Cette rencontre nous permet aussi de rendre un hommage à Oriol Broggi, directeur de la Perla 29, qui a monté "Incendis", "Boscos" et "Un Obus al cor", et qui a grandement contribué à faire connaître l'auteur.

El Oui! Festival es complau d'organitzar aquesta trobada amb motiu de la publicació del llibre editat per l'Institut del Teatre i l'editorial Comanegra, dedicat a dues obres de teatre traduïdes al català per Wajdi Mouawad: "Assedegats" i "Un Obús al cor".
Aquesta trobada és important per a nosaltres, atès que des de la nostra òptica Wajdi Mouawad és l'autor francòfon l'escriptura i la posada en escena del qual sempre ens inspira i ens anima.
Aquesta trobada ens permet també de retre homenatge a Oriol Broggi, director de la Perla 29, que ha posat en escena les obres: "Incendis", "Boscos" i "Un Obús al cor", fet que ha contribuït a donar a conèixer l'autor.

El Oui! Festival tiene el placer de organizar este encuentro con motivo de la publicación del libro dedicado a 2 obras del autor Wajdi Mouawad: "Assedegats" y "Un Obús al cor", traducidas al catalan y editadas por el Institut del Teatre y la editorial Comanegra.
Este encuentro es importante para nosotros porque, desde nuestra óptica, Wajdi Mouawad es el autor de habla francesa cuya escritura y puesta en escena nos inspira y nos anima.
Este encuentro también permite rendir homenaje a Oriol Broggi, director de la Perla 29, que puso en escena las obras: "Incendis", "Boscos" y "Un Obús al cor", contribuyendo en gran medida a dar a conocer al autor.


© Photo Wajdi Mouawad : Simon Gosselin